Individuele coaching ‘Duurzaam opbouwen’

Je wilt een coach die jou gedurende jouw re-integratie begeleidt om veilig en duurzaam op te bouwen. Je wilt een coach die jouw belastbaarheid kan ontrafelen en kan aangeven wat jij moet doen om deze te verbeteren. Je wilt een coach die ook kan ondersteunen bij het nemen van de regie en je kan helpen met het omgaan met bijvoorbeeld je onzekerheid. En een coach die, zoals dat heet ‘walks the talk’. Want weten is mooi, maar als je het kunt toepassen, dan heb je er pas echt iets aan.

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk zelf dingen doen, daarom kies je voor coaching. Maar als het toch handig en beter voor je is, dan moet je coach een stap naar de voorgrond kunnen zetten, bijvoorbeeld tijdens de evaluaties met je werkgever of wanneer er een miscommunicatie is, of iets dergelijks.

Kortom, je kunt voor heel wat zaken terecht bij je coach. En je zult met je coach regelmatig (uitgebreide) gesprekken hebben, zaken delen, evalueren en sparren om zo je stappen te bepalen.

Je kunt altijd bij ons terecht

Of je nu vragen hebt over onze coachingstrajecten, over onze werkwijze of gewoon eens van gedachten wilt wisselen. Stel vrijblijvend je vraag en wij helpen je graag verder.

Bekijk ook deze coachingstrajecten

Duurzaam opbouwen
Spoor 1
E-zelf coaching Duurzaam opbouwen plus
Bij deze vorm van e-zelfcoaching werk je nauwgezetter met je coach samen. Je zult je coach meer input bieden en frequenter met je coach contact hebben om samen te kunnen werken aan je belastbaarheid.
Lees meer over deze methode
Coaching duurzaam opbouwen
Spoor 1
E-zelf coaching Duurzaam opbouwen
Je wilt weten hoe je veilig kunt opbouwen, je schat in dat een individueel coachingstraject niet nodig is en dat je het voor het grootste gedeelte zelf kunt doen. Je weet van jezelf dat je jezelf goed kunt bijsturen.
Lees meer over deze methode
Menu

Ontvang gratis en vrijblijvend tips over duurzaam opbouwen en regie nemen. >

Tips duurzaam opbouwen en regie nemen