Carry: “Er ontstond weer rust en ruimte in mijn hoofd”.

Mijn coachingstraject met Hugo is gestart in een turbulente periode. Maar Hugo zorgde vanaf de eerste gesprekken voor structuur, helderheid en rust. Hierdoor ontstond er weer ruimte in mijn hoofd om te kijken naar de toekomst en nieuwe mogelijkheden te gaan onderzoeken.

Door de gesprekken met Hugo leer ik steeds beter met deze onzekerheid om te gaan en de situatie te accepteren.”

Hugo kijkt heel goed naar de persoon die voor hem zit en zijn/haar karakter en behoeften. Hier past hij zijn coaching en adviezen op aan. Hij luistert en observeert zeer zorgvuldig voordat hij met adviezen komt. Na de eerste maanden van intensievere coaching blijft hij altijd langs de zijlijn aanwezig. Je kunt hem vragen stellen wanneer je ergens in je traject weer vastloopt.

Ik ben nog lang niet waar ik zou willen zijn en weet ook niet wat de mogelijkheden gaan zijn in de toekomst, maar door de gesprekken met Hugo leer ik ook steeds beter met deze onzekerheid om te gaan en de situatie te accepteren.

Graag had ik Hugo eerder in mijn revalidatie traject ontmoet, waardoor een hoop stress en onzekerheid voorkomen hadden kunnen worden.

– Carry

Menu

Ontvang gratis en vrijblijvend tips over duurzaam opbouwen en regie nemen. >

Tips duurzaam opbouwen en regie nemen