Webinars

Heb je het gevoel dat je vast zit en kom je er zelf niet uit? Verloopt je re-integratie (al helemaal in deze coronacrisis) stroef? Voel jij je vermoeid, fysiek en mentaal uitgeput? Voel jij je in de veranderende omgeving niet begrepen, is je toekomst onzeker en twijfel je over je eigen kunnen? Loop je constant tegen je eigen belastbaarheid aan? Heb je de situatie onderschat en merk je dat je hulp goed kunt gebruiken?

Wij helpen je weer grip te krijgen op wat jij belangrijk vindt. Do Some Good biedt jou een vertrouwde omgeving waar je informatie en concrete handvatten krijgt en tegelijkertijd je vragen/onzekerheden kwijt kunt. Je kunt leren van een ervaringsdeskundige die snapt waar je tegenaan loopt, die de zelfde reis heeft afgelegd en jou inspireert met gedeelde ervaringen, tips en tools.

Wij organiseren regelmatig gratis webinars. Schrijf je vandaag nog in en durf de de regie in eigen handen te nemen! Je staat er niet alleen voor.

Webinar: Re-integratie bij kanker en andere ingrijpende ziekten

datum tijdstip
6 juli 2021 20.00 – 21.00 uur

Thema’s

Als je te maken krijgt met re-integratie bij kanker of een andere ingrijpende ziekte, dan zien we dat er twee thema’s van belang zijn, namelijk de wijze waarop je jouw belastbaarheid opbouwt en hoe je zelf de regie kunt nemen. Zeker wanneer herstel niet vlot verloopt of er speelt meer mee, dan is het belangrijk om bewust en gericht op te bouwen.

graph

Duurzaam opbouwen

Hoe bouw je zodanig op dat je tot een duurzame belastbaarheid komt?

man

Regie nemen

Hoe neem je de regie, zodat jij je alleen maar hoeft te richten op je opbouw en je werk?

Wij zullen ingaan op onder andere de volgende zaken:

checkmark-circle

Wat is een succesvolle re-integratie?

checkmark-circle

Wat is een handige (en onhandige) mindset?

checkmark-circle

Hoe blijf je onder je grens en hoe merk je dat?

checkmark-circle

Hoe bespreek jij je vermoeidheid of je belastbaarheid op een constructieve manier?

checkmark-circle

Hoe krijg je vertrouwen in je opbouwen, ondanks dat het aan de buitenkant weinig vooruit lijkt te gaan?

checkmark-circle

De tijdsbalk van de Wet verbetering Poortwachter, toegespitst op de belangrijkste en meest cruciale momenten.

Twijfel je nog?

Tijdens het webinar doe je waardevolle inzichten op, ontvang praktische tips die ontstaan zijn vanuit vele jaren ervaring met diverse werknemers in uiteenlopende situaties.

Geen theoretische uitleg over wat lastig is, nee uitleg vanuit de praktijk over hoe je vooruit komt!

Je hoeft nergens naar toe te reizen; je kunt vanaf je computer, tablet of smartphone de webinar bijwonen. Je kunt vragen stellen of alleen maar luisteren naar de vragen en antwoorden.

Wij hopen dat je een van onze aanwezigen zult zijn en dat je verder geholpen bent met wat we je daar aanreiken. Zou dit tijdstip je niet uitkomen, dan kun je op een volgend webinar inschrijven. Wacht niet te lang, want er is een beperkt aantal plaatsen.

Webinar is gratis, het levert je vrijwel altijd iets op

Praktische info:

  • Je krijgt een e-mail met een link toegestuurd. Door te klikken op de link word je doorgeleid naar het webinar. Je hoeft niets anders te doen.
  • Het webinar start om 20.00 uur en stopt om 21.00 uur.  Het gedeelte van de presentatie duurt 45 minuten en de laatste 15 minuten zijn bedoeld voor het stellen van vragen.
  • Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chatfunctie. Maar je kunt ook vragen stellen nadien via e-mailadres aan@dosomegood.nl.

Wat kun je nu al doen?

Wat altijd goed is en waar je nu mee kunt beginnen is je inschrijven voor het ontvangen van een paar e-mails waarin je tips krijgt over duurzaam opbouwen en regie nemen.

Menu

Ontvang gratis en vrijblijvend tips over duurzaam opbouwen en regie nemen. >

Tips duurzaam opbouwen en regie nemen