Wat kan een coach voor jou betekenen?

Een Do Some Good coach is gespecialiseerd in kanker en re-integratie en kan je helpen met het duurzaam opbouwen van je arbeidsbelastbaarheid, het verkrijgen van de regie van je re-integratie en emoties te reguleren. Een coach is er voor jou en loopt de weg met je mee zo lang dit kan en nodig is. Wij zijn er om mee te sparren, van gedachten te wisselen, om kennis op te doen en om vaardigheden van te leren.

graph

Duurzaam opbouwen

Krijg uitleg, inzichten en tools over het duurzaam opbouwen van arbeidsbelastbaarheid.

Lees meer

man

Regie nemen

Leer hoe je regie neemt waardoor het belang van jouw re-integratie meer gediend wordt.

Lees meer

stress

Emoties reguleren

Ontdek hoe je onzekerheid, stress en vermoeidheid onder controle kunt krijgen en je cognitief functioneren positief kunt beïnvloeden.

Lees meer

Gratis webinars

Naast onze coaching bieden we webinars aan zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de uitdagingen waar je mee te maken hebt. Geen theoretische uitleg over wat lastig is, nee uitleg vanuit de praktijk over hoe je vooruit komt. Webinars zijn gratis, het levert je vrijwel altijd iets op.

Bepaal zelf hoe je gecoacht wilt worden

Wij zorgen voor meer resultaat door ondersteuning die leidt tot inzicht, geruststelling, acties of verandering.
E-learning zorgt samen met de inzet van de coach voor een meervoudige bron van ondersteuning.
Kies zelf voor de vorm van ondersteuning die bij je past en voor een investering die past bij je werkgever.

3 - 6 mnd
e-zelfcoachingTijdelijk €295 (normaal €395)
 • Thema's

  Duurzaam opbouwen, Nemen van de regie
 • Voor wie?

  Je wenst te leren hoe jij zelf dingen kunt aanpakken. Je wilt dit op eigen tempo te doen. Daarbij vind je het prettig dat een coach je volgt en dat je een beroep kunt doen op je coach.
 • Wat

  Met e-zelfcoaching ga je zelf aan de slag met de e-learningmodules. Per mail of telefoon evalueer je regelmatig met je coach. Je hebt zoveel e-mailcontact met je coach als nodig is. Het accent ligt op zelf aan de slag gaan en je coach is er voor support op de achtergrond.
3 - 6 mnd
e-groepscoaching€395 (normaal € 495)
 • Thema

  Duurzaam opbouwen
 • Voor wie?

  Je wenst te leren hoe jij zelf dingen kunt aanpakken. Je wilt dit op eigen tempo te doen. Daarbij vind je het prettig dat je kunt sparren met een coach en dat je ook kunt leren en delen met/van anderen.
 • Wat

  Je gaat zelf aan de slag met e-learning en tijdens de online coachingsessies wordt je samen met zes tot acht anderen gecoacht. Je hebt regelmatig contact met je coach en naar behoefte kun je contact leggen met de andere deelnemers.

Ervaringen van cliënten

Menu