Spoor 1 – Terugkeer naar eigen werk

Situatie: Je moet nog starten met je re-integratie, maar je ziet daar tegenop. Je bent al aan het re-integreren en het gaat redelijk of het gaat erg moeizaam. Of je hebt te maken met een terugval of een mislukte re-integratie.

Je wenst:

Je wenst dat je invloed kunt uitoefenen op hoe je kunt opbouwen. Niet maar wat proberen en dan maar zien. Je wilt vanaf het begin verantwoord uitbouwen en niet wachten totdat het minder gaat.

Je beseft je dat de wijze waarop je opbouwt van invloed is op het eindresultaat. Je wilt eruit halen wat mogelijk is en niet blijven steken op een bepaald niveau.

Je weet dat het belang om weer je eigen werk zo goed mogelijk te kunnen doen, groot is. Daarom kies je ervoor om datgene te doen wat dit zo goed mogelijk laat slagen.

Je wil komen tot een belastbaarheid die stevig is, het liefst met een goede portie veerkracht, zodat je belastbaarheid tegen een stootje kan. Je wil dat je belastbaarheid voorspelbaar is, zodat jij plannen kunt maken en je werkgever op jou kan bouwen.

Je kunt altijd bij ons terecht

Of je nu vragen hebt over onze coachingstrajecten, over onze werkwijze of gewoon eens van gedachten wilt wisselen. Stel vrijblijvend je vraag en wij helpen je graag verder.

Onze coachingstrajecten

Duurzaam opbouwen
Spoor 1
E-zelf coaching Duurzaam opbouwen plus
Bij deze vorm van e-zelfcoaching werk je nauwgezetter met je coach samen. Je zult je coach meer input bieden en frequenter met je coach contact hebben om samen te kunnen werken aan je belastbaarheid.
Lees meer over deze methode
Coaching duurzaam opbouwen
Spoor 1
E-zelf coaching Duurzaam opbouwen
Je wilt weten hoe je veilig kunt opbouwen, je schat in dat een individueel coachingstraject niet nodig is en dat je het voor het grootste gedeelte zelf kunt doen. Je weet van jezelf dat je jezelf goed kunt bijsturen.
Lees meer over deze methode
Individuele coaching
Spoor 1
Individuele coaching 'Duurzame terugkeer naar werk'
Je wilt een coach die jou gedurende jouw re-integratie begeleidt om veilig en duurzaam op te bouwen. Je wilt een coach die ook kan ondersteunen bij het nemen van de regie en je kan helpen met het omgaan met bijvoorbeeld je onzekerheid.
Lees meer over deze methode
Menu

Ontvang gratis en vrijblijvend tips over duurzaam opbouwen en regie nemen. >

Tips duurzaam opbouwen en regie nemen