Onze diensten

Fijn dat je je oriënteert naar onze verschillende diensten. Zoals je kunt lezen combineren we de inzet van een coach met handige tools en kennis die beschikbaar is via e-learningprogramma’s.
Wij helpen je niet alleen met re-integratie trajecten spoor 1 of 2, maar ook los daarvan als je behoefte hebt om meer energie te ervaren, te leren omgaan met onzekerheid of stress, handiger in een werksituatie te communiceren, etc.

Het maakt niet uit of er een Do Some Good coach bij jou wel of niet in de buurt zit, bij de meeste hulpvragen kunnen we je op afstand uitstekend helpen. Wij helpen je als je een werknemer bent, als je een leidinggevende bent en/of  je medewerker-gericht wilt coachen. Wij helpen je weer grip te krijgen op wat jij belangrijk vindt.

Spoor 1

Spoor 1 traject
Terugkeer naar eigen werk
Je moet nog starten met je re-integratie, maar je ziet daar tegenop. Je bent al aan het re-integreren en het gaat redelijk of het gaat erg moeizaam. Of je hebt te maken met een terugval of een mislukte re-integratie.
Ontdek hoe wij dit aanpakken

Coachingstrajecten

Spoor 2

Spoor 2
Ander werk/andere werkgever
Tijdens een eerstejaarsevaluatie moet worden bekeken of terugkeer naar eigen werk een reële optie is en daardoor wel of niet een spoor 2-traject ingezet moet worden.
Ontdek hoe wij dit aanpakken

Coachingstrajecten

Menu

Ontvang gratis en vrijblijvend tips over duurzaam opbouwen en regie nemen. >

Tips duurzaam opbouwen en regie nemen