E-zelf coaching Duurzaam opbouwen plus

Bij deze vorm van e-zelfcoaching werk je nauwgezetter met je coach samen. Je zult je coach meer input bieden en frequenter met je coach contact hebben om samen te kunnen werken aan je belastbaarheid.

Als het zo zou zijn dat je belastbaarheid op een bepaald moment stagneert, dan helpt je coach je om te bepalen waarom dat is en wat je mogelijk zou kunnen doen. Ook kan je coach je helpen hoe je het beste bepaalde zaken in praktijk kunt brengen. Nauwgezet met je volgen hoe dat lukt, wat je anders zou kunnen proberen en je aanmoedigen om door te zetten als dat nodig zou zijn.

De mogelijkheid bestaat om gedurende het traject gebruik te maken van een smartwatch die je input verzamelt, zoals hartslag, stressniveau, slaapkwaliteit, e.d. Deze informatie kan een waardevolle aanvulling zijn op de vragen die je jezelf stelt of die je coach je stelt. Het mooie hiervan is dat deze input realtime is en dat je niet afhankelijk bent van wat je zelf opmerkt. Ook kan zo’n smartwatch je realtime attenderen als het minder gaat en aan de andere kant wordt het ook voor je zichtbaar als je goed bezig bent.

Je kunt altijd bij ons terecht

Of je nu vragen hebt over onze coachingstrajecten, over onze werkwijze of gewoon eens van gedachten wilt wisselen. Stel vrijblijvend je vraag en wij helpen je graag verder.

Bekijk ook deze coachingstrajecten

Coaching duurzaam opbouwen
Spoor 1
E-zelf coaching Duurzaam opbouwen
Je wilt weten hoe je veilig kunt opbouwen, je schat in dat een individueel coachingstraject niet nodig is en dat je het voor het grootste gedeelte zelf kunt doen. Je weet van jezelf dat je jezelf goed kunt bijsturen.
Lees meer over deze methode
Individuele coaching
Spoor 1
Individuele coaching 'Duurzame terugkeer naar werk'
Je wilt een coach die jou gedurende jouw re-integratie begeleidt om veilig en duurzaam op te bouwen. Je wilt een coach die ook kan ondersteunen bij het nemen van de regie en je kan helpen met het omgaan met bijvoorbeeld je onzekerheid.
Lees meer over deze methode
Menu

Ontvang gratis en vrijblijvend tips over duurzaam opbouwen en regie nemen. >

Tips duurzaam opbouwen en regie nemen