Gerust kunnen zijn omdat het werkt

Do Some Good is ontstaan vanuit de persoonlijke ervaring van oprichter Hugo Lemmens, die ondervond dat terugkeer naar werk een onderschatte klus kan zijn. Ondanks het feit dat Hugo goed door de behandelingen heen kwam en alle vertrouwen in de toekomst had, was zijn re-integratie een teleurstelling. Daar brengt Do Some Good sinds 2008 verandering in.

Do Some Good vindt dat iedereen met of na een ingrijpende ziekte recht heeft op een positieve re-integratie. Als echte ervaringsdeskundigen helpen wij mensen die te maken hebben met kanker of een andere ingrijpende ziekte om de opbouw een maximale kans van slagen te geven.

Wij werken vanuit het hart en stellen het resultaat en belang van de cliënt voorop. Onze cliënten verdienen het om positief vooruit te gaan en daar helpen wij bij door onze gespecialiseerde coaching op maat.

Je kunt altijd bij ons terecht

Of je nu vragen hebt over onze coachingmethodes, hoe wij jou gaan helpen of over onze webinars, deze kun je allemaal vrijblijvend aan ons stellen en wij helpen jou dan ook graag verder!

Dit vinden wij belangrijk

Ben je aan het re-integreren en wil je dat het beter gaat of wil je niet door vallen en opstaan wijzer worden, maar wil je de tijd effectief benutten en problemen voorkomen? Deze 6 pilaren beschrijven wat wij belangrijk vinden en hoe wij werken.

Ervaringen van cliënten

Wat kun je
nu al doen?

Wat altijd goed is en waar je nu mee kunt beginnen is je inschrijven voor het ontvangen van een paar e-mails waarin je tips krijgt over duurzaam opbouwen en het nemen van de regie. Schrijf je daarnaast in voor het gratis webinar ‘re-integratie bij kanker’.

Enkele opdrachtgevers van Do Some Good

Menu

Ontvang gratis en vrijblijvend tips over duurzaam opbouwen en regie nemen. >

Tips duurzaam opbouwen en regie nemen