Ervaringen van cliënten

Inge, regiomanager bij een zorgorganisatie

Wat een fijne ondersteuning heb ik mogen ontvangen tijdens mijn re-integratie traject. Hugo Lemmens heeft me op een voor mij passende manier geleerd hoe ik mijn energie in balans kon opbouwen en mijn belastbaarheid kon vergroten.

Carry, coördinerend secretaresse

Hugo zorgde vanaf de eerste gesprekken voor structuur, helderheid en rust. Hierdoor ontstond er weer ruimte in mijn hoofd om te kijken naar de toekomst en nieuwe mogelijkheden.

Aggy, technician bij telecombedrijf

Hugo heeft me ontzettend goed geholpen met het vinden van mijn weg in een moeilijke periode. Hij coacht vanuit het hart en geeft je absoluut het gevoel dat je er niet alleen voor staat.

Ervaring Aggy

Debby, marketing manager in reisbranche: spoor 1 traject.

Het was zo fijn eindelijk met iemand te praten die het begreep én ervaring had. Op een fijne, overzichtelijke manier kreeg ik zicht op mijn belastbaarheid en hoe deze weer op te bouwen door middel van hele praktische en efficiënte tools.

Ervaring - Eindelijk met iemand praten die het begreep
Ervanging - Heel belangrijk in mijn leven

Hélène, leerkracht basisschool: spoor 1 traject.

Mijn coachingstraject met Hugo heb ik als heel fijn ervaren. Hugo kijkt naar je als mens, wat bij jou past en wat jij nodig hebt. En hij laat je in je waarde als je er op dat moment niets mee wil.

Menu

Ontvang gratis en vrijblijvend tips over duurzaam opbouwen en regie nemen. >

Tips duurzaam opbouwen en regie nemen