Cliënt doorverwijzen

Bent u bedrijfsarts, arbeidsdeskundige, maatschappelijk werker, psycholoog, fysiotherapeut? Zoekende wat uw cliënt op het vlak van re-integratie verder kan helpen? Vertegenwoordigt u een ziekenhuis, patiëntenvereniging, inloophuis of een brancheorganisatie?

Hoort u verhalen van patiënten die zoekende zijn over hoe hun re-integratie anders ingevuld kan worden? Waarbij er twijfels zijn of het belang van de patiënt onvoldoende behartigd wordt? Ziet u het effect van de re-integratie op het welzijn van uw patiënt? Zou u willen helpen op dit vlak en bent u zoekende naar wie?

Dan bent u op de goede plek terecht gekomen. Wij snappen dat u wilt weten naar wie u doorverwijst. U wilt kunnen inschatten of uw patiënt er baat bij heeft. Lees op deze pagina meer over Do Some Good en neem vrijblijvend contact op om meer te weten en kennis te maken.

Do Some Good wordt aanbevolen door medici/ziekenhuizen.

Tips en info om uw cliënten mee te helpen

Met regelmaat organiseren we lokale info-sessies of webinars die gaan over re-integratie bij kanker of andere ingrijpende ziektes. Als u op de hoogte gehouden wilt worden en graag handige info wilt ontvangen, schrijf u dan in voor handige info en ontvang ongeveer 4 tot 6 keer per jaar een mail met tools, tips en advies om patiënten beter te begeleiden bij het werken tijdens en na behandeling.

Dit vinden wij belangrijk

Deze 6 pilaren beschrijven wat wij belangrijk vinden en hoe wij werken.

Ervaringen van cliënten

Gratis hulp

Bij Do Some Good kunt u en de cliënt terecht voor een gratis adviesgesprek. Wij helpen met vragen over re-integratie. Vragen kunnen gaan over de toepassing verbeterde wet poortwachter, wat de werkgever wel of niet doet, de rol van de bedrijfsarts of over welke stappen te zetten.

Daarnaast bieden wij diverse gratis tools aan voor cliënten. Uw cliënt kan zich inschrijven voor het ontvangen van handige tips voor duurzaam opbouwen en regie nemen. De tips kunnen direct toegepast worden en men kan gelijk proeven van onze aanpak en methodiek. Ook organiseren wij periodiek het webinar ‘Re-integratie bij kanker en andere ingrijpende ziektes’. Erg interessant voor de cliënt en voor u als verwijzer.

Hoe kun je een traject starten?

Stap 1. Vraag een gratis adviesgesprek aan, dat telefonisch of persoonlijk ingevuld kan worden. Wij kijken mee over wat wijs is in de situatie van de werknemer. Als meer dan een gesprek nodig is, dan stemmen we samen met de werknemer af wat er nodig is. De cliënt zal dan ook al inzichten opdoen en tips krijgen.

Stap 2. We stellen een offerte op en vrijwel altijd is het de werkgever die dit financiert, eventueel in combinatie met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zo gauw we een akkoord hebben, kan de cliënt doorgaans binnen 2 weken van start gaan. Kiest de cliënt om het zelf te financieren dan kunnen we binnen enkele dagen starten.

Benieuwd hoe wij uw cliënt verder kunnen helpen?

Enkele opdrachtgevers van Do Some Good

Menu

Ontvang gratis en vrijblijvend tips over duurzaam opbouwen en regie nemen. >

Tips duurzaam opbouwen en regie nemen