E-zelf coaching Duurzaam opbouwen

Je wilt weten hoe je veilig kunt opbouwen. Je schat in dat een individueel coachingstraject niet nodig is en dat je het voor het grootste gedeelte zelf kunt doen. Je weet van jezelf dat je jezelf goed kunt bijsturen.

Je hebt er vertrouwen in, omdat datgene wat je moet weten, ook voor je beschikbaar is in de vorm van praktische tips, adviezen en tools. Maar ook omdat er tevens een coach is waar je op kunt terugvallen, voor als je een vraag hebt of als je graag wilt sparren.

Dat alle benodigde informatie te vinden is op een online plek, waar je ook je eigen notities kunt maken en van waaruit je veilig kunt communiceren met je coach, maakt het erg aantrekkelijk.

Je kunt altijd bij ons terecht

Of je nu vragen hebt over onze coachingstrajecten, over onze werkwijze of gewoon eens van gedachten wilt wisselen. Stel vrijblijvend je vraag en wij helpen je graag verder.

Bekijk ook deze coachingstrajecten

Duurzaam opbouwen
Spoor 1
E-zelf coaching Duurzaam opbouwen plus
Bij deze vorm van e-zelfcoaching werk je nauwgezetter met je coach samen. Je zult je coach meer input bieden en frequenter met je coach contact hebben om samen te kunnen werken aan je belastbaarheid.
Lees meer over deze methode
Individuele coaching
Spoor 1
Individuele coaching 'Duurzame terugkeer naar werk'
Je wilt een coach die jou gedurende jouw re-integratie begeleidt om veilig en duurzaam op te bouwen. Je wilt een coach die ook kan ondersteunen bij het nemen van de regie en je kan helpen met het omgaan met bijvoorbeeld je onzekerheid.
Lees meer over deze methode
Menu

Ontvang gratis en vrijblijvend tips over duurzaam opbouwen en regie nemen. >

Tips duurzaam opbouwen en regie nemen