“Het was zo fijn eindelijk met iemand te praten die het begreep én ervaring had.”

Moeizame re-integratie

Mijn re-integratie verliep tot dan toe erg moeizaam, omdat mijn werkgever weinig kennis en ervaring had met het herstel na kanker. Doordat er weinig begrip was en veel druk, ging mijn herstel en energie level maar heel langzaam vooruit, waardoor ik steeds wanhopiger werd.

Ervaring - Eindelijk met iemand praten die het begreep

Verandering

Tot ik op een dag Do Some Good vond via internet en Hugo Lemmens sprak. Het was zo fijn eindelijk met iemand te praten die het begreep én ervaring had. Op een fijne, overzichtelijke manier kreeg ik zicht op mijn belastbaarheid en hoe deze weer op te bouwen door middel van hele praktische en efficiënte tools. De combi van e-learning en (telefonische) coaching werkte voor mij erg goed; ik kon zelfstandig en in mijn eigen tempo alle informatie tot mij nemen, maar had ook veel aan de aanvullende coaching.

Vertrouwen en regie

Hugo kan dingen helder en op een prettige manier uitleggen, heeft waardevolle tips en benadrukt positieve vooruitgang waardoor vertrouwen groeit.

Ik voelde mij gesteund en gehoord en kreeg met behulp van de tools weer regie over mijn eigen herstel en reintegratie.”

Ik voelde mij gesteund en gehoord en kreeg met behulp van de tools weer regie over mijn eigen herstel en reintegratie. Het lukte me bovendien mijn energie weer op een duurzaam wijze op te bouwen.

Ik heb zeer veel aan de coaching van Do Some Good gehad.

Menu

Ontvang gratis en vrijblijvend tips over duurzaam opbouwen en regie nemen. >

Tips duurzaam opbouwen en regie nemen