Opbouwen is voor iedereen anders

Bij het opbouwen van je arbeidsbelastbaarheid gaat het er niet om dat je weer zo snel en zo veel mogelijk kunt meedraaien. Nee, het is de bedoeling om te ontdekken wat je nog kan en hoe je dat eruit haalt. De wijze waarop je opbouwt heeft grote invloed, zowel op het proces van opbouwen als op het eindresultaat. Daarom dien je zorgvuldig en duurzaam op te bouwen waarbij je volgt wat je lichaam aan ruimte geeft, niet meer en niet minder. En dat is voor iedereen anders!

Herken je dit?

checkmark-circle
Wat je kunt, is slechts een schaduw van wat je voorheen kon

Privé blijft er weinig energie over voor de avonden en voor in het weekend. Privétijd benut je om te herstellen van je werk.

checkmark-circle
Je belastbaarheid is grillig

Het is lastig plannen en je collega’s kunnen nog niet echt op je rekenen. Je collega’s moeten nog wel eens voor je inspringen.

checkmark-circle
Het opbouwen ging in het begin goed

Maar op een bepaald moment werd het zwaar, waardoor je een terugval hebt gekregen.

checkmark-circle
Regelmatig word je overvallen door een uitgeput gevoel

Blijkbaar heb je de dag ervoor te veel gedaan, terwijl het toen nog zo goed voelde.

checkmark-circle
Je merkt dat je belastbaarheid slechts langzaam vooruit gaat

Je voelt je meer en meer onzeker worden richting je werkgever en je vermoedt dat het geduld en vertrouwen opraakt.

Terugkeer naar werk bij kanker kan ook met een ander resultaat!

Sinds 2008 begeleiden wij werknemers, getroffen door een ingrijpende ziekte als kanker, naar werk toe. Jouw situatie kan door vele redenen op het vlak van gezondheid, privé en werk verschillen. Door deze variaties is het iedere keer opnieuw aftasten en onderzoeken hoe je het beste geholpen kan worden.

Onze ondersteuning kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, namelijk als individuele coaching, e-zelfcoaching of e-groepscoaching. Je kiest zelfs welke ondersteuning bij jou past.

Hoe helpen we jou bij het opbouwen?

Het opbouwen is een dynamisch proces dat beïnvloed wordt door diverse factoren. Via de 4 B’s van het coachingsproces begeleiden we je naar een duurzame arbeidsbelastbaarheid.

DSG coachingsproces BBBB

Bewust

Focus op je belastbaarheid en ervaar zelf wat je belastbaarheid ten positieve en ten negatieve beïnvloedt. Wordt bewust van  je belastbaarheid en leer hoe je belastbaarheid kunt bijsturen en oprekken om zo veilig te kunnen opbouwen.

Welke ondersteuning past bij jou?

Wij zorgen voor meer resultaat door ondersteuning die leidt tot inzicht, geruststelling, acties of verandering. Onze ondersteuning kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, namelijk als: individuele coaching, e-zelfcoaching of e-groepscoaching.

Kies zelf welke ondersteuning het best bij je past.

Hoe kun je een traject starten?

Stap 1. Vraag een gratis adviesgesprek aan. Dan kunnen we samen bepalen hoe een traject eruit kan zien. Je zult dan ook al inzichten opdoen en tips krijgen.

Stap 2. We stellen een offerte op en vrijwel altijd is het de werkgever die dit financiert. Zo gauw we een akkoord hebben, kun je doorgaans binnen 2 weken van start gaan.

Wat kun je
nu al doen?

Wat altijd goed is en waar je nu mee kunt beginnen is je inschrijven voor het ontvangen van een paar e-mails waarin je tips krijgt over duurzaam opbouwen. Schrijf je daarnaast in voor het gratis webinar ‘re-integratie bij kanker’.

Menu

Ontvang gratis en vrijblijvend tips over duurzaam opbouwen en regie nemen. >

Tips duurzaam opbouwen en regie nemen